top of page
IMG_7001_edited.jpg

OVER BRIL DUURZAAM

Ik ben Siska, een gedreven ondernemer met een duurzame missie en een duidelijke visie: “voor iedere stijl, een duurzame optie”.  

Ik run al vele jaren met veel passie mijn zelfstandige optiekzaak maar kreeg de laatste tijd een andere kijk op mijn beroep. Nu we overal om ons heen inzetten op duurzaamheid, moet dat in onze sector toch ook kunnen? 
 
Waarom klanten lokken met schreeuwerige advertenties waarin er gegooid wordt met gratis brillen. Deze acties voeden enkel en alleen de huidige wegwerpmaatschappij waarin we leven. Vaak verdwijnen die extra exemplaren, die dan nog van bedenkelijke kwaliteit zijn, ergens achteraan een lade of erger nog de prullenmand.  

Ik wil er mijn persoonlijke missie van maken om ook met mijn zaak een steentje bij te dragen aan een duurzamere en schonere wereld. Net daarom heb ik besloten om mijn zaak te heroriënteren met de waarden: duurzaamheid – fair – milieubewust – lokaal als pijlers. 

In tegenstelling tot wat velen denken is duurzaam niet duurkoop. In mijn zaak zal je dus duurzame merken terugvinden die betaalbaar zijn voor iedereen.  

Nog niet overtuigd? Bekijk gerust even de vele duurzame merken waar ik mee samenwerk of neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Over ons: Over ons
bottom of page